Změny v našich cílech

29.08.2011 22:29

V reakci na Vaše podněty, komentáře a kritiku jsme pozměnili seznam našich cílů a udělali v tom trochu "pořádek." Však se podívejte sami. 

Rádi bychom dále poznamenali, že si Vaší kritiky, ač se někdy ne úplně příjemně čte, velice ceníme. Jak sami prohlašujeme, jsme úplně nová generace, něco nového, ještě nezkušeného. Jediné, co máme, je touha po změně v naší zemi. A vzhledem k tomu, že jsme teprve začali, ještě není vše úplně dokonalé a neustále je, a taky bude, co spravovat a zdokonalovat. Proto jsme za Vaši kritiku rádi, neboť právě ona je naší tažnou silou ke zdokonalování se, abychom nakonec byli těmi nejlepšími. 

Proto děkujeme. 

Vaše Nová generace, hnutí za českou revoluci. 

Zpět

Diskuze na téma: Změny v našich cílech

Datum 03.01.2012

Vložil MIŠ

Titulek .Důležité ! .... - doporučuji napsat na stránky !

Odpovědět

Hlavně nesmíme zapomenut, že nemáme jen práva, ale i povinnosti ! Abychom se dostali na úroveň např. Německa, musíme plnit své povinnosti - takže i nejlépe vysokoškolské studium. Nezapomeňte, že úspěch celku stojí výš, než úspěch jednotlivce ! Pokud chceme s korupcí a ostatními nepravostmi bojovat, musíme k lepšímu změnit i sebe i okolí a hlavně vymítit korupci apod. nejen z vlády, ale i ze soukromích sektorů ! Nezapomeňte na to !